Vivian Vietje

Ik ben Vivian Vietje – Scholte, getrouwd met Thijs en samen hebben wij 3 kinderen: Salomo (2013), Linne (2015) en Maas (2019). Laat je niet van de wijs brengen van mooie foto’s, wij zijn verre van perfect!

Werkervaring:
Tijdens mijn werk als verloskundige kwam ik veel in aanraking met vrouwen in hun vruchtbare levensfase. Een zwangerschapswens, hormonen of een baby kunnen je leven behoorlijk op zijn kop zetten. Het kan soms zo’n zoektocht zijn!

Het is mijn passie om met vrouwen mee te lopen en te delen van mijn kennis en ervaring om jou te helpen jezelf niet te verliezen tussen alle verwachtingen en taken die op jewachten.

In 2015 heb ik deze coach praktijk gestart toen ik steeds meer merkte hoeveel behoefte er is aan juiste voorbereiding op de bevalling & iemand met wie je door kan praten als alle verloskundige hulp stopt.  

Door het schrijven van het boek: Geboorte vol vertrouwen wil ik vrouwen helpen voor te bereiden op een eerlijke en bemoedigende manier. Ik schreef dit boek terwijl ik zelf zwanger was van ons 3e kindje Maas. Na 2 keer een keizersnede gehad te hebben kon in bij Maas wonder boven wonder natuurlijk bevallen!

Het is geweldig om in de ervaring van meer dan 1000 geboortes en mijn 3 eigen bevallingen te kunnen gebruiken in de individuele zwangerschapscursussen. Voor mij een een heerlijk rustmoment, samen ontspanningsoefeningen doen die helpen tijdens de geboorte.

Er zijn veel moeders en mama’s in spé opzoek naar hulp.  Dit zorgde ervoor dat ik sinds november 2018 helemaal gestopt ben als verloskundige en nu mij volledig richt op coachen en trainen.

Al deze ervaringen deel ik graag met jou zodat je  verder tot bloei kan komen.